OFERTA EN REFORMES DE CUINA
ofertas en cocinas americanas
OFERTA EN REFORMES DE BANYS
baños de diseño
OFERTA EN REFORMES INTEGRALS
rehabilitacion de pisos
OFERTA EN PORTES
precios de puertas
PISTA REFORMES és una empresa amb més de 20 anys d'experiència especialitzada en la rehabilitació, restauració i reformes de cases, pisos, locals, cuines, banys i qualsevol tipus d'obra relaciona amb el sector. En PISTA REFORMES ens encarreguem de tot: de la electricitat, l'aigua, el gas, la calefacció, el parquet... Des del principi de l'obra fins al lliurament de claus.
Som especialistes en la reforma i rehabilitació de llars , cases , pisos, cuines, banys i sota un equip de professionals amb llarga experiència en el sector l'ajudarem amb el millor assessorament. Els nostres treballs realitzats han sigut el millor aval i reflecteixen el bon fer de la nostra empresa.
REFORMES DE CUINES I BANYS - OFERTES EN MOBILIARI DE CUINA I BANYS - OFERTES EN PLATS DE DUTXA - DISSENYS D'INTERIORS BARCELONA - REFORMES I REHABILITACIONS DE FAÇANES I COMUNITATS - REFORMA INTERIOR DE PISOS I CASES A BARCELONA - REFORMA DE SÒLS SOSTRES PARETS - PRESSUPOSTOS SENSE COMPROMÍS PER LA REFORMA INTEGRAL O PARCIAL DE PISOS - EMPRESA PER REFORMAR CUINES BANYS, PLATS DE DUTXA, BARCELONA BCN, PREUS D'ESCÀNDOL, PORTES D'INTERIOR FUSTA ROBLE - REFORMES AL MILLOR PREU - PISOS BARCELONA